Ha a címzett elolvasta,akkor az elküldöttek között találod. Ugyanis csak addig kimenő,amíg a címzett el nem olvasta.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a „Nem fog sikerülni”. Legyél pozitív: „Biztosan el fogom rontani”.
hatasu
Hozzászólás témája: Re: Itt kérdezhetsz...
Elküldve: 2010.06.23. 21:29
Százados
Csatlakozott: 2008.06.11. 15:56 Hozzászólások: 989 Tartózkodási hely: Budapest, X. kerület Karmapont: 0
Egy régebben elküldött kimenő levelemet keresem. Van rá esély hogy megtalálom? Csak mert én üresnek látom a kimenő leveleim.
"Sokat tévedtem az életemben, és sajnálom hogy csalódást okoztam. Nincs szó, nincs kifejezés amellyel le lehetne írni azt a fájdalmat, amit érzek. Kérlek, bocsáss meg." - by hatasu
"mellesleg... van olyan vezeték aminek nincs ellenállása. Ciccből húzták ki" Ami nem öl meg, az megerősít! "Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal."
Jacek
Hozzászólás témája: Re: Itt kérdezhetsz...
Elküldve: 2009.12.25. 12:03
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2008.05.16. 14:43 Hozzászólások: 18580 Tartózkodási hely: Budapest Karmapont: 1
Végülis.. bár engem annyira nem hat meg. De biztos van aki örül neki.
üdv. Jacek ! - Take it easy & be happy... Blue99 Design
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.