F贸rum     Regisztr谩ci贸     Keres茅s     GyIK      Bel茅p茅s  

F贸rum kezd艖lap » Regisztr谩ci贸


Blue99 Design F贸rum - Regisztr谩ci贸

Azzal, hogy haszn谩lod a 鈥濨lue99 Design F贸rum鈥 f贸rumot (a tov谩bbiakban 鈥瀖i鈥, 鈥瀉 f贸rum鈥, 鈥濨lue99 Design F贸rum鈥, 鈥瀐ttp://www.blue99.hu/forum鈥) elfogadod, hogy betartod az al谩bbi felt茅teleket. Ha nem fogadod el, k茅rj眉k ne haszn谩ld, illetve ne is keresd fel a f贸rumot. A felt茅teleket b谩rmikor megv谩ltoztathatjuk, 茅s hab谩r a lehet艖 legt枚bbet megtessz眉k, hogy 茅rtes铆ts眉nk a v谩ltoz谩sr贸l, 茅rdemes rendszeresen 谩ttekinteni ezt az oldalt, mivel a f贸rum haszn谩lati felt茅teleinek megv谩ltoztat谩sa ut谩ni tov谩bbi haszn谩lat谩val beleegyezel az 煤j felt茅telek betart谩s谩ba.

A f贸rumot a phpBB hajtja, mely egy a 鈥General Public License鈥 (a tov谩bbiakban 鈥濭PL鈥) licenc alatt kiadott f贸rumszoftver, 茅s a www.phpbb.com, valamint magyarul a phpbb.hu weboldalr贸l t枚lthet艖 le. A phpBB csak lehet艖s茅get ny煤jt az internet alap煤 kommunik谩ci贸ra; a phpBB Csoport nem felel艖s az茅rt, hogy milyen tartalmakat, illetve magatart谩st enged茅lyez眉nk. Tov谩bbi inform谩ci贸茅rt a phpBB-r艖l, k茅rj眉k, l谩togasd meg a http://www.phpbb.com/ weboldalt.

Beleegyezel, hogy nem k眉ldesz semmilyen s茅rteget艖, obszc茅n, vulg谩ris, r谩galmaz贸, gy疟l枚letkelt艖, t谩mad贸, k枚z铆zl茅st s茅rt艖 vagy b谩rmely m谩s olyan tartalmat, mely s茅rti a haz谩dban, a f贸rumot kiszolg谩l贸 szerver orsz谩g谩ban 茅rv茅nyben l茅v艖 vagy a nemzetk枚zi t枚rv茅nyeket. A fentiek megs茅rt茅se azonnali 茅s v茅gleges kitilt谩shoz vezethet az internetszolg谩ltat贸d 茅rtes铆t茅s茅vel egy眉tt, ha ezt sz眉ks茅gesnek tartjuk. A felt茅telek betartat谩s谩nak 茅rdek茅ben az 枚sszes hozz谩sz贸l谩shoz tartoz贸 IP-c铆met t谩roljuk. Elfogadod, hogy a f贸rum fenntart贸inak jogukban 谩ll elt谩vol铆tani, szerkeszteni a hozz谩sz贸l谩said vagy lez谩rni az 谩ltalad nyitott t茅m谩kat, amennyiben 煤gy 铆t茅lik meg, hogy ez sz眉ks茅ges. Mint felhaszn谩l贸, elfogadod, hogy b谩rmely adat, melyet megadsz, t谩rol谩sra ker眉l a f贸rum adatb谩zis谩ban. Ezek az inform谩ci贸k a beleegyez茅sed n茅lk眉l semmilyen m贸don nem ker眉lnek 谩tad谩sra egy harmadik f茅lnek, de a f贸rum fenntart贸i nem tudnak felel艖ss茅get v谩llalni az adatok茅rt egy esetleges 鈥瀐ackert谩mad谩s鈥 eset茅n. 
 
cron